Wintermarkt Oosterwolde groot succes

Hulporganisatie Christ’s Hope heeft op 23 januari een waardecheque van €2028,50 in ontvangst mogen nemen van de organisatie van de wintermarkt in Oosterwolde. Het bedrag is opgehaald tijdens de markt die plaatsvond op 21 december 2019. ‘Midwinter in Oosterwolde’ werd georganiseerd door het Oranjecomité, IJsbaan De Flesse, 's Heerenloo (Op 't Schroat) en Theeschenkerij Boerengoed. Het evenement bestond uit ruim dertig kramen, er was een foodplein en muziek. Ook stond er een kunststof schaatsbaan van Christ’s Hope waarop kinderen konden schaatsen voor het goede doel.

Volgens Jennifer  van Oranjecomité Oosterwolde was de wintermarkt een groot succes: “Het was gezellig, met veel mensen uit het dorp. Ons doel met de wintermarkt was ontmoeting en verbinding in onze gemeenschap te stimuleren. Dat was een groot succes. We willen iedereen bedanken die zich heeft ingezet om alles in goede banen te leiden, met name de vele vrijwilligers.”

De organisatoren willen de ingezette traditie van de midwintermarkt in Oosterwolde graag voortzetten. Gesprekken hierover zijn gaande.

Christ’s Hope gebruikt de gift om kinderen in Afrika te helpen die het slachtoffer zijn van de gevolgen van aids. Kijk voor meer informatie op www.christshope.nl.